9 desembre 2009

Visita al Parc Audiovisual

Per iniciativa de la Presidenta del districte 4, el passat dissabte 21 de novembre els representants dels barris que conformen aquest districte i alguns veïns varem anar a una visita guiada al Parc Audiovisual.

Els guies van explicar meticulosament l’abans i l’ara de les instal·lacions; i els assistents fins i tot van poder veure la construcció d’un decorat per una pel·li que s’està rodant. Els guies van explicar entre d’altres coses que l’hospital va ser inaugurat l’any 1951 amb una capacitat per 1500 malalts del tòrax, però mai va esta ple i que es va clausurar l’any 84 quant només funcionava com a consultes externes per aquests malalts i també que dels 50.000m2 que té el complex només estan habilitats 15.000 m2 que és el que es destina a totes les activitats que conformen el Parc Audiovisual, com formació , rodatge d’espots publicitaris, interiors de pel·lícules, curts, etc .

La visita va ser molt constructiva i va tenir una gran acceptació, la regidora Josefina Soler i la coordinadora del districte Eva Magaña van fer d’amfitriones, estant en tot moment al costat dels assistents. A última hora es va afegir l’alcalde Sr. Pere Navarro, que va saludar a la gent de manera molt propera i els va dirigir unes paraules de agraïment i suport a la iniciativa.
És la primera sortida que es fa promoguda per Participació i secundada per les diverses associacions i entitats del barri. L’èxit de la sortida farà que n’hi hagin més, bé com a proposta de Participació o de qualsevol veí o entitat. És positiu que es conegui l’entorn i ho és més que les entitats i els veïns que formen el districte interactuïn tots plegats per un interès comú que són les persones que l’habitan.

-Per veure algunes fotos de la visita, feu Clic a la icona de finestretes grises, just sota la foto de l’esquerra-